Esteettömyysvalinnat

Skip to main content

Hyppää pyörän selkään ja polkaise Näsijärvireitille

Netistä löytyvä Näsijärvireitti tarjoaa valmiita pyöräilyreittejä kauniissa maisemissa tärppinä paikalliset nähtävyydet.

Polkupyörä on oivallinen matkantekoväline sekä aktiivipolkijalle että sunnuntainautiskelijalle, sillä vauhti on sopiva myös maisemien ihailuun.
Näsijärvireitin reittivinkit tarjoavat vaihtoehtoja kaikenkokoisille ja -tasoisille polkijoille koko perheen maaseutumatkasta sunnuntaipyöräilijän kulttuurilomaan tai vaativan aktiivipolkijan tarpeisiin. Reittejä on neljä, joista kaikista on räätälöity versioita eri tasoisille polkijoille.

Näsijärvireitin keskeinen päämäärä on kehittää ja tuotteistaa polkupyöräilijöille räätälöity rengastiereitistö Näsijärven ympärille. Luonto, paikallinen ruoka, kulttuuri ja palvelut sekä Näsijärven vesistöalueet on nivottu osaksi palvelua. Tampereen Vesi on yksi hankkeen yhteistyökumppaneista.

Matkaan voi yhdistää reittikarttojen suosittelemia nähtävyyksiä ja matkavinkkejä sekä ruoka- ja yöpymispaikkoja. Pidemmän reissun lähtökynnys madaltuu yhdistämällä matkantekoon Tarjanne-laivan tai junan.

Reittikuvauksia tutkiessa tuntee jo kasvoillaan Näsijärven rantojen kesätuulen ja miltei maistaa Suojärven suklaatilan herkut.

Lisätietoja: www.nasijarvireitti.fi