VesitehrasLogo

Tampereen veden asiakaslehti

1/2021

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Uusilta verkkosivuilta on entistä helpompi löytää juuri se tieto, jota asiakas tarvitsee.

Tampereen Veden verkkosivut ovat nyt entistä selkeämmät ja helpommat käyttää. Tavoitteena on, että asiakas löytää tarvitsemansa tiedon helposti parilla klikkauksella.

Linkit Online-palveluun, vesimittarin lukeman ilmoittamiseen, vesi- ja viemäriverkkoon liittymiseen sekä omistajanvaihdoksiin löytyvät suoraan etusivulta.

Lisäksi etusivulta löytyvät mm. Tampereen Veden ajankohtaiset uutiset, vikailmoitusnumero ja häiriötiedotteet sekä linkki Vellamo-palveluun, jossa kerrotaan ajantasaisesti veden laadusta eri puolilla Tamperetta.

Rakentajille, isännöitsijöille ja yrityksille löytyy sivuilta omat osiot, joihin on kerätty kootusti tietoa näiden asiakasryhmien tarpeisiin. Rakentajan muistilistasta omakotirakentaja voi tarkistaa vesihuoltoon liittyvät ohjeet, luvat ja maksut.

Uusia verkkosivuja on helppo käyttää kaikilla päätelaitteilla. Sivut mukautuvat niin tietokoneen, tabletin kuin puhelimenkin näytölle.

Jatkossa verkkosivuja kehitetään edelleen. Tulossa on esimerkiksi karttapohjainen häiriötiedotepalvelu.

Asiakas löytää tarvitsemansa tiedon parilla klikkauksella.

vesitehras kansi 2021 01

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa