VesitehrasLogo

Tampereen veden asiakaslehti

1/2021

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Tampereen Veden asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä vesijohtoveden laatuun, osoittaa tuorein asiakastyytyväisyystutkimus. Vastaajat toivovat kuitenkin lisää tietoa veden laadusta.

– Tähän tarpeeseen on toukokuussa avattu helppokäyttöinen Vellamo-verkkopalvelu, josta saa ajantasaista tietoa veden laadusta Tampereella. Palvelu löytyy osoitteesta vellamo.tampere.fi, kertoo Tampereen Veden laatujärjestelmävastaava Liisa Mustaniemi.

Kyselyn mukaan asiakkaat pitävät Tampereen Veden toimintaa luotettavana ja sen palveluja korkealuokkaisina. He ovat tyytyväisiä erityisesti veden-
jakelukatkoksista tiedottamiseen, yhteydenottojen helppouteen ja henkilökunnan ystävällisyyteen ja palvelualttiuteen. Vastaajat toivoivat kuitenkin lisää opastusta järkevään veden käyttöön. Tietoa kaivattiin myös siitä, mitä asioita viemäriin saa ja ei saa laittaa.

Tampereen Vesi tutkii asiakastyytyväisyyttä vuosittain. Tutkimukseen vastasi touko-kesäkuussa noin 500 Tampereen Veden asiakasta. Tutkimuksen käytännön toteutuksesta vastasi Innolink Research Oy.

vesitehras kansi 2021 01

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa